Weer genieten van uw vloer  

RENOVATIE

Als uw vloer beschadigd is en u wilt dat dit onzichtbaar gerepareerd wordt ben u bij ons op het juiste adres.

De moeilijkheid van een goede reparatie is: eerst de juiste houtsoort herkennen en de manier waarop de bestaande parketvloer is gelegd.

Met mijn ruime ervaring is geen reparatie te gek.

UITBOUWEN, hoe gaat het dan met mijn vloer?

Bij een uitbouw wordt  vaak 2 à 6 m aan het huis gebouwd. Dan is het ook het mooist als de vloer onzichtbaar wordt aangelengd. Dit kan bij bijna alle vast gelegde parketvloeren en in de meeste gevallen van geprefabriceerd parket.

Voor een juiste inschatting is in dit soort gevallen  een analyse van de vloer een vereiste. Wij komen graag bij u thuis kijken. Zo kunnen we de juiste adviezen geven. En een passende offerte maken.

Heeft u hierover vragen, neemt dan vrijblijvend contact met ons op.


De beste kwaliteit

ALLES IS MOGELIJK BIJ WPH

Elke vloer is uniek, dat komt omdat het verschillende soorten hout zijn, de wijze waarop de vloer is gelegd. Of de manier waarop de vloer behandeld is. Een vloer kan veel hebben, vaak denkt u als klant dat uw vloer op is en er een nieuwe vloer in moet. Vaak is dat helemaal niet nodig. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om u vloer te analyseren. In welke maten is de vloer beschadigd of is deze dof, zitten er oppervlakkige krassen in of zijn ze dieper. Wij bespreken de optie's die voor u vloer mogelijk zijn. Hier uit maken wij een gedetailleerde vrijblijvende offerte.

Behandelen

OLIE OF LAK

Heeft u ergens een mooie kleur gezien? Wij kunnen alle kleuren voor u realiseren. Tevens hebben wij ook kleurstalen bij ons. 

Traprenovatie

OUDE TRAP

Ook kunnen wij u trap renoveren. Wilt u hem bekleed hebben met hout of met onderhouds vrije treden. Alles is mogelijk en niets is ons te gek. Ook de trap is in alle kleuren te behandelen.